Facebook Pixel Πώς έμεινε τελικά ο Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ
| 2014-03-05 21:09:00

Πώς έμεινε τελικά ο Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ

Πώς έμεινε τελικά ο Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ

Οκτώ μήνες μετά την πρόταση που φέρεται να έκανε η Άρσεναλ στη Λίβερπουλ, ύψους 40 εκατομμυρίων συν μία λιρών, για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Τζον Χένρι αποκάλυψε τελικά, μιλώντας σε αθλητική συνδιάσκεψη στο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ των ΗΠΑ, ότι η συγκεκριμένη ιστορία, που έχει λάβει διαστάσεις θρύλου, είναι αληθινή!

Η πρόταση αυτή των Κανονιέρηδων είχε πραγματοποιηθεί όταν ο Σουάρες ήθελε να φύγει από το Άνφιλντ, μετά το κακό ξεκίνημά του και αφότου η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποσύρει το ενδιαφέρον της.

"Αυτό που έχουμε καταλάβει στο πέρασμα των χρόνων είναι ότι τα συμβόλαια στο αγγλικό ποδόσφαιρο και γενικά στο ποδόσφαιρο δεν σημαίνουν τίποτα. Όταν με ενημέρωσαν ότι η Άρσεναλ μας πρότεινε 40 εκατομμύρια λίρες και μία επιπλέον απάντησα ότι δεν πουλάω. Όταν μου είπαν ότι είναι μία λίρα πάνω από τη ρήτρα απάντησα ότι δεν πουλάω. Όταν μου είπαν και πάλι ότι αφού σπάει η ρήτρα μπορεί να τον αποκτήσει, απάντησα ξανά ότι δεν πουλάω", τόνισε.

Ο Τζον Χένρι είπε ότι η απόφασή του αυτή βοήθησε τόσο την ομάδα όσο και τον ποδοσφαιριστή: "Αποδείχθηκε ότι πράξαμε σωστά και ήταν καλό για τον Λουίς Σουάρες που είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League, στο καλύτερο, δηλαδή, πρωτάθλημα του κόσμου και εμείς είμαστε σε μία θέση που νομίζω θα πάρουμε το εισιτήριο στο επόμενο Champions League και έχουμε και πιθανότητες ακόμη και να κατακτήσουμε το φετινό τίτλο!".

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags