Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μας κάνει φάσεις»
| 2014-03-09 23:35:00

«Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μας κάνει φάσεις»

«Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μας κάνει φάσεις»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ για το πάθος των παικτών του, για το κίνητρο που είχαν αλλά και για την βελτίωση που χρειάζονται...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: "Ανταγωνιστικό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες. Είμασταν αυτοί που έπρεπε κόντρα στον σίγουρο πρωταθλητή. Είχαμε αρκετό πάθος. Πέσαμε λίγο γύρω στο 65ο λεπτό, αλλά και εκεί καταφέραμε να κρατήσουμε. Ήρθε το δεύτερο γκολ και όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο, γιατί το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν πολύ άσχημο. Εμείς ως ΠΑΟΚ σε όλα τα γήπεδα θα πρέπει να δείχνουμε περισσότερη ορμή, να είμαστε περισσότερο επιθετικοί ώστε να ευχαριστιέται ο κόσμος και να παίρνει αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, έχουμε τους παίκτες να το κάνουμε και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό". 

Για το δικό του έργο: "Όταν ξεκινάς πρέπει να βρεις τη βάση των παικτών. Σε ποια θέση παίζουν, που αποδίδουν καλύτερα. Εμείς εκτός από τον Λίνο είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και αυτό ήταν πλεονέκτημα. Το κεντρικό δίδυμο ήταν πολύ καλό και μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Κατσουράνη στα χαφ".

Για την απόδοση των παικτών του: "Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μας κάνει φάσεις, μόνο δύο τρεις στιγμές από δικά μας λάθη. Δεν είχα κανένα παράπονο από την ομάδα και γι΄ αυτό προτίμησα να κάνω στο τέλος τις αλλαγές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags