Facebook Pixel Παντελίδης: "Χρειάζεται και τύχη"
| 2014-03-10 00:29:00

Παντελίδης: "Χρειάζεται και τύχη"

Παντελίδης: "Χρειάζεται και τύχη"

Τη βοήθεια της τύχης είχε ο Λεβαδειακός για να φτάσει στη νίκη (2-1) επί του Παναιτωλικού και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και τους φιλάθλους για τη στήριξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού:
"Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αν μη τι άλλο είχαν θέληση μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χωρίς όμως να έχουμε καθαρό μυαλό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να παίξουμε έτσι όπως θα έπρεπε.

Για να γυρίσεις ένα παιχνίδι που χάνεις στην έδρα σου στα τελευταία λεπτά χρειάζεσαι και μια δόση τύχης. Και αυτή την είχαμε γιατί θα μπορούσε ο Παναιτωλικός σε κάποιες φάσεις μετά το 0-1 να είχε τελειώσει το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα του Παναιτωλικού μας έβαλε πολύ δύσκολα πράγματα γιατί έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα μας το χειρότερο που θα μπορούσαμε να πάθουμε ήταν να μείνουμε πίσω στο σκορ.

Είναι ένα σημείο που πραγματικά είναι δύσκολο για μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε, ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια αλλά οπωσδήποτε θα πρέπει πρώτα απ' όλα να ικανοποιήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό περισσότερο απ' ότι στο σημερινό παιχνίδι γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν εμφανώς καλύτεροι".

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags