Ο πρόεδρος του τριφυλλιού βρέθηκε στο Κορωπί και παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ στη συνέχεια έφαγε μαζί με τους ποδοσφαιριστές στέλνοντας έτσι, μήνυμα ενότητας ενόψει της δοκιμασίας στο "Γεντί Κουλέ": "Είστε πολύ καλύτερη ομάδα. Πιστεύω σε σας και στην πρόκριση στον τελικό".
Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Πράνιτς. Ο Κροάτης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και είχε ως συνέπεια να μην αγωνιστεί στα Γιάννενα την περασμένη Κυριακή. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μέντες, καθώς αποφασίστηκε να εκτίσει τη ποινή της μίας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες) στο ματς της 33ης αγωνιστικής με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λαγός (θεραπεία), Πέτριτς, Μπαϊράμι (ατομικό πρόγραμμα).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στο Κορωπί ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο