Facebook Pixel Επεισόδια σε βάρος του Πλεξίδα!
| 2014-03-22 21:39:00

Επεισόδια σε βάρος του Πλεξίδα!

Επεισόδια σε βάρος του Πλεξίδα!

Η ατμόσφαιρα… μύριζε μπαρούτι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Τσαριτσάνη. Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα, έφεραν μεν πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο, παράλληλα όμως εκτόξευσαν και την… αδρεναλίνη στα ύψη.

Η κακή εικόνα της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως το 0-2 με το οποίο οι «βυσσινί» έχαναν από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, πυροδότησαν μία σειρά γεγονότων και στις κερκίδες, αλλά και στα αποδυτήρια. Ένας αριθμός φιλάθλων βρέθηκε λοιπόν στα άδυτα των αποδυτηρίων και θέλησαν να «ξυπνήσουν» τους παίκτες της ομάδας, την ώρα που στη θύρα 3 ο Βαγγέλης Πλεξίδας γινόταν το κεντρικό πρόσωπο…

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής (αλήθεια κανείς από τους συνεργάτες του δεν τον ενημέρωσε για το κλίμα που υπήρχε;), δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους της ΑΕΛ, ύβρεις αλλά και μπουκάλια και στην ουσία υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τη θέση του. Αρχικά οι αστυνομικές δυνάμεις τον οδήγησαν προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία, αλλά στη συνέχεια θεώρησαν ότι το καλύτερο ήταν να εγκαταλείψει το γήπεδο.

Πηγή: sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags