Facebook Pixel Τώρα είναι επικίνδυνος!
| 2014-03-23 19:52:00

Τώρα είναι επικίνδυνος!

Τώρα είναι επικίνδυνος!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον ΠΑΟΚ που συσπειρώνεται και δεν έχει εσωτερική φαγωμάρα, για τους διαιτητές και για τον κόσμο που περίμενε έξω από τα αποδυτήρια.

Η πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ που για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, άλλαξε! Όσοι λοιπόν κάνουν σχέδια και δεν αντέχουν να μην τα φανερώνουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα, ας έχουν υπόψη ότι πλέον ο ΠΑΟΚ έχει και τον κόσμο στο πλευρό του.
 
Είναι είδηση κύριοι: Μετά από χρόνια στην Τούμπα, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, δεν ήταν εκεί για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά περίμεναν τον διαιτητή! Σας κάνει εντύπωση; Δεν το ξέρατε ότι εδώ και χρόνια οι ΠΑΟΚτσήδες στρέφονταν ως επί το πλείστον κατά των ανθρώπων της ομάδας τους και αδιαφορούσαν για οποιονδήποτε εξωτερικό εχθρό;
 
Κατάφεραν λοιπόν αυτοί που ηγούνται του σάπιου χώρου, να αλλάξουν και τους πιο σκληρούς ΠΑΟΚτσήδες. Αυτούς που μετά την ανακοίνωση του Σαββάτου, έδειξαν και χθες ότι πλέον τους νοιάζει πως θα προστατεύουν την δική τους ομάδα από τους κάθε είδους Κομίνηδες και Καρούντζους (όπως λένε) που έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην ανοδική πορεία του Δικεφάλου. 
 
Τώρα λοιπόν που επιτέλους αυτή η ομάδα συσπειρώνεται και δεν έχει εσωτερική φαγωμάρα, τώρα που όλοι καταλαβαίνουν που πρέπει να στρέψουν το δυναμισμό τους, τώρα ο ΠΑΟΚ γίνεται πολύ πιο επικίνδυνος. Αφού και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει μετά από πολλούς-πολλούς μήνες, ας έχουν τώρα όλοι το νου τους!    
 
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πιο δύσκολη ανατροπή σε σχέση με όλες τις άλλες της φετινής σεζόν, μια και ήταν απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, μια και επετεύχθη μετά το 63΄ όπου έγινε το 0-1, σε σημείο που ο Δικέφαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο και χωρίς αμυντικά χαφ!
 
Είναι μία ανατροπή που πιστώνεται στον προπονητή του. Ο Γεωργιάδης κινητοποιήθηκε, το «δούλεψε» το παιχνίδι, έψαξε λύσεις, πήρε ρίσκο και οι κινήσεις που έκανε του βγήκαν. Σαφώς θα μπορούσε και να μην δικαιωθεί, μια και οι παίκτες κάνουν μάγκα τον προπονητή. Και σήμερα αυτό έγινε!    
 
Είναι μία νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ που έχει πολλά  προβλήματα να αντιμετωπίσει. Το έχουμε ξαναγράψει και ισχύει πάντα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την δουλειά τους και να παίζουν ποδόσφαιρο. Και στο Χαριλάου που όλοι οι άλλοι δεν έκαναν την δουλειά τους και στην Τούμπα που ο Βοσκάκης ήρθε να κάνει την δική του δουλειά! Δεν έχουν δικαιολογία οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Δεν μπορούν να πάρουν το νόμο στα χέρια, δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι παραπάνω για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας τους. Αλήθεια δεν καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται στο στόχαστρο; Όντας σε τόσο δύσκολη θέση, χρειάζεται μυαλό για να βγεις κερδισμένος.

(Όλα αυτά... απέξω βέβαια, από εκεί ψηλά όπου όλα φαίνονται πιο εύκολα...).
 
«Κουβέντα για την διαιτησία…» γράφαμε προχθές και αυτό ισχύει. Πριν τους αγώνες (κυρίως) όταν προετοιμάζεσαι να παίξεις, αλλά και στην διάρκεια που οι πιο μυαλωμένοι και έμπειροι ξέρουν πως θα συμπεριφερθούν στο κάθε έναν που επειδή έχει την σφυρίχτρα νιώθει ότι μπορεί να κάνει και ότι κατεβάσει το μυαλό του.
 
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ (όπως και γενικά οι ποδοσφαιριστές) απαγορεύεται να βρίσκουν άλλοθι στην διαιτησία. Άλλοθι δεν πρέπει να τους δίνει κανείς. Εξάλλου, αν δεν παίξουν μπάλα, αν δεν βγάλουν το ταλέντο τους στο γήπεδο (όπως σήμερα ο Στοχ) δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags