Facebook Pixel Γεωργίου speaking: Έχουν μερτικό, αλλά όχι και απόλυτο...
| 2014-03-27 23:36:00

Γεωργίου speaking: Έχουν μερτικό, αλλά όχι και απόλυτο...

Γεωργίου speaking: Έχουν μερτικό, αλλά όχι και απόλυτο...

Για τους πολλούς θα φανεί παράξενο και ίσως παράλογο αυτό που θα πω, αλλά δεν βλέπω, ούτε τη Ρεάλ, ούτε τη Μπαρτσελόνα να μπορέσουν εφέτος να σηκώσουν την κατσαρόλα του Τσάμπιονς Λιγκ. Και για να γίνω πιο σαφής, θεωρώ ότι όλο και μειώνονται οι πιθανότητές τους για να τα καταφέρουν. Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου...

Ο λόγος; Οι τρύπιες άμυνές τους. Με όση ευκολία σκοράρουν μπροστά, με άλλη τόση ευκολία τα ρουφάνε πίσω. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει αποδειχθεί περίτρανα, ότι δεν γίνεται να κατακτάς τα τρόπαια παίζοντας με τη φιλοσοφία «όσα βάλω και όσα φάω».

Οταν η Ρεάλ πήρε το 2002 για τελευταία φορά αυτό το τρόπαιο, είχε μια άμυνα από γρανίτη και μαντέμι. Και όταν η Μπάρτσα σήκωνε την μία κατσαρόλα, πίσω από την άλλη, είχε μια άμυνα που δεν πέρναγε από κει μέσα ούτε μικρόβιο. Τώρα, όμως, έχουν και οι δύο άμυνες της πλάκας.

Ο Πέπε και ο Ράμος δεν σε γεμίζουν με καμία εμπιστοσύνη, και το ίδιο γίνεται με τον Ματσεράνο και τον Πικέ. Μέχρι τώρα, εντάξει, καλά τα καταφέρανε. Από δω και πέρα όμως που φύγαν τα λιμά από τη μέση και σφίξανε οι κώλοι, δυσκολεύει πολύ και για τους δύο η κατάσταση.

Οι κυνηγοί της Μπάγιερν, της Παρί, της Ατλέτικο, της Τσέλσι και της Ντόρτμουντ δεν αστειεύονται. Αν δεν φυλάξεις καλά τον κώλο σου, δεν γλιτώνει απ’ αυτούς.

Στο πρόσφατο μεταξύ τους ελ κλάσικο μπήκαν 7 (!) γκολ και μπορούσαν να μπούνε άλλα τόσα. Και χθες η Ρεάλ έφαγε για πλάκα δύο γκολ από τη Σεβίλλη και έχασε το ματς. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με την Μπαρτσελόνα. Γιατί, λοιπόν, να θεωρούνται και οι δύο φαβορί για την κατάκτησή της κούπας; Σίγουρα έχουν μερτικό, αλλά όχι και απόλυτο.

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags