Facebook Pixel Ο κύριος... «μηδέν παιχνίδια» Σκόουλς!
| 2014-03-29 17:25:00

Ο κύριος... «μηδέν παιχνίδια» Σκόουλς!

Ο κύριος... «μηδέν παιχνίδια» Σκόουλς!

Σφοδρή επίθεσή στον Πολ Σκόουλς εξαπέλυσε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, απαντώντας στα λεγόμενα του βετεράνου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι οι «κανονιέρηδες» είναι μίλια μακριά από την κατάκτηση του τίτλου!

Άμεση ήταν η απάντηση του Αρσέν Βενγκέρ στα λεγόμενα του Πολ Σκόουλς.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα σε δηλώσεις που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η Άρσεναλ είναι μίλια μακριά από την κατάκτηση ενός τίτλου».

Το συγκεκριμένο σχόλιο φαίνεται πως ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τον Αλσατό κόουτς των Λονδρέζων, ο οποίος φρόντισε να απαντήσει με το... ίδιο νόμισμα στον Σκόουλς.

«Εάν οι έξι βαθμοί θεωρούνται μίλια μακριά, τότε δεν ξέρω ποια είναι η μετάφραση μεταξύ της λέξης μίλι και του βαθμού. Όλοι έχουν γνώμες, ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν προπονήσει σε μηδέν παιχνίδια, έχουν γνώμες και πρέπει να τις αποδεχτούμε», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Αυτό που ζεις, είναι αυτό που κάνεις στο γήπεδο. Όλα τα άλλα είναι γνώμες. Είμαστε σε μία κοινωνία που υπάρχουν χιλιάδες γνώμες καθημερινά. Κάποιες είναι με το μέρος σου, κάποιες άλλες εναντίον σου».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags