Facebook Pixel Δεν τον πάει το 2014…
| 2014-03-31 18:35:00

Δεν τον πάει το 2014…

Δεν τον πάει το 2014…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει κάποια πράγματα για τον Σαβιόλα του τελευταίου τριμήνου… 

*** Όταν χάνεις για τρεις μήνες τον Σιόβα και για άλλους δύο τον Ολαϊτάν-και τους δύο στο β΄μισό της σεζόν-σίγουρα δεν είναι ό,τι το καλύτερο να χάνεις για το ίδιο μισό της σεζόν και τον Σαβιόλα για σχεδόν ενάμιση μήνα.

***Ήδη ο Αργεντινός συμπληρώνει 36 ημέρες εκτός δράσης από την θλάση του στις 22 Φλεβάρη, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Και φαντάζει δύσκολο πλέον να παίξει έστω λίγο με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, καθώς αποκλείστηκε κι από το παιχνίδι με τον Άρη, αφού ολόκληρη προπόνηση ακόμη δεν έχει βγάλει.

***Το 2014 φαίνεται πως δεν τον πάει τον Σαβιόλα. Παρότι μάλιστα ξεκίνησε με γκολ στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη. Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού μέσα στο 2014. Μόνο που ήταν και το τελευταίο του…

***Έκτοτε βοήθησε μάλλον λίγο τον Ολυμπιακό. Μέχρι που ήρθε κι ο τραυματισμός στην Κρήτη. Με συνέπεια να χάσει οκτώ παιχνίδια. Και τι παιχνίδια. Τα δύο με τη Γιουνάϊτεντ…Τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ…

***Και τώρα φαίνεται πως θα χάσει και τον α΄ημιτελικό του κυπέλλου, εκτός κι αν μας επιφυλάξει κάποια τρομερή έκπληξη έως την Τρίτη.

***Περιμέναμε περισσότερα από τον Αργεντίνο, γιατί στο α΄μισό της σεζόν βοήθησε την ομάδα. Μπορεί να μην έβγαλε μάτια, αλλά βοήθησε. Προσπάθησε, ήταν αρκετά ομαδικός, σκόραρε, έβγαλε ασίστ.

***Μακάρι έστω τώρα, στο φινάλε της σεζόν, να δώσει κάποιες βοήθειες στον Ολυμπιακό και στο β΄μισό της σεζόν. Γιατί πραγματικά η ομάδα είχε πολλές ατυχίες σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της περιόδου.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags