Facebook Pixel "Πολίτης"... Φαλκάο;
| 2014-04-04 20:26:00

"Πολίτης"... Φαλκάο;

"Πολίτης"... Φαλκάο;

Μετά την Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται έτοιμη να διεκδικήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο στη θερινή μεταγραφική περίοδο! Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν μάλιστα πως ήδη έχει υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών!

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό, παρά το γεγονός πως εδώ και καιρό βρίσκεται στα… πιτς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, συνεχίζει να απασχολεί όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Από τη Νησί, η ομάδα που φαινόταν μέχρι στιγμής να ενδιαφέρεται «ζεστά» για την περίπτωσή του ήταν η Τσέλσι, ωστόσο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο… παιχνίδι μπαίνει πλέον δυνατά και η Μάντσεστερ Σίτι!

Μάλιστα ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πολιτών», Τσίκι Μπεγκιριστάιν, λέγεται πως ήδη έχει πραγματοποιήσει μια πρώτη συνάντηση με τον Φαλκάο και τον εκπρόσωπό του, την περασμένη Τρίτη στη Μαδρίτη!

Στο συγκεκριμένο ραντεβού πάντως δεν βρέθηκαν μόνοι, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία, παρόντες ήταν τόσο ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και ο ισχυρός άνδρας της Μονακό,Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Γεγονός που σίγουρα περιπλέκει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση…

Το δεδομένο πάντως είναι ένα… O Φαλκάο θα αποτελέσει και πάλι έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη θερινή μεταγραφική περίοδο!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags