Facebook Pixel Συμπαίκτη του Βύντρα ήθελε ο Ολυμπιακός!
| 2014-04-07 13:24:00

Συμπαίκτη του Βύντρα ήθελε ο Ολυμπιακός!

Συμπαίκτη του Βύντρα ήθελε ο Ολυμπιακός!

Ποιος συμπαίκτης του Λουκά Βύντρα στη Λεβάντε απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό, που ψάχτηκε για το "μπαμ" το περασμένο καλοκαίρι; Η απάντηση με ένα κλικ...

Το όνομα του Ολυμπιακού είχε συνδεθεί σε μεταγραφικά σενάρια με τον Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο και η ισπανική ομάδα προέβαλε εμπόδια που αποδείχθηκαν αξεπέραστα.

Ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, θυμήθηκε το "φλερτ" με τον Ολυμπιακό και δεν έκρυψε πως ήθελε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για να ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής στο Champions League.

"Είναι ένα περίπλοκο θέμα. Είχα την ευκαιρία να παίξω στο Champions League και να διεκδικήσω μεγάλους στόχους, αλλά τελικά έμεινα στη Λεβάντε και δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Έδωσα τα πάντα για την ομάδα και ήμουν χρήσιμος για τον προπονητή", δήλωσε ο Πάπε Ντιόπ.

Για το ενδεχόμενο να φύγει αυτό το καλοκαίρι από τη Λεβάντε, είπε: "Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Θα δούμε. Για την ώρα με ενδιαφέρει μόνο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό με τη Λεβάντε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags