Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την επιτροπή 152 να αποτελείται από τον Θωμά Καζάκο ως εκπρόσωπο του νομικού συμβουλίου του Κράτους, την νομικό Γεωργία Βελητζέλου ως εκπρόσωπο του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και τον Δημήτρη Ζακάλκα ως εκπρόσωπο Δήμων και Κοινοτήτων.

Στη συνεδρίασης της επιτροπής θα παραστούν τόσο ο Δήμαρχος Νέαπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, όσο και ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι δεν θα έχουν όμως δικαίωμα ψήφου.

Με δεδομένο πάντως να θεωρείται πως ο Δημήτρης Ζακάλκας θα ψηφίσει υπέρ της προκήρυξης του διεθνούς διαγωνισμού από τη στιγμή που η πλευρά των Δήμων και Κοινοτήτων έχει χαρακτηρίσει «ανοιχτά» την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μη νομότυπη, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης περιμένουν ακόμα μία ψήφο για να ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την επένδυση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ προς όφελος του ίδιου του συλλόγου αλλά και του Δήμου Θέρμης.

Πηγή: paok24.com