Facebook Pixel Πρωτάθλημααα! Λίβερπουλ – Σίτι 3-2 (LIVE, ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-04-13 16:59:00

Πρωτάθλημααα! Λίβερπουλ – Σίτι 3-2 (LIVE, ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτάθλημααα! Λίβερπουλ – Σίτι 3-2 (LIVE, ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ από Στέρλινγκ (6΄) και Σκρτελ (26΄), απάντησαν με Σίλβα στο 58' οι Πολίτες και ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Τζόνσον, ωστόσο ο Κουτίνιο στο 78' έφερε τούμπα το ματς.

Σαρώνει η Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι γηπεδούχοι είναι το αφεντικό του ματς και έχουν ανοίξει το σκορ με γκολάρα του Στέρλινγκ (6΄) και τέρμα του Σκρτελ από κόρνερ (26΄).

Οι φιλοξενούμενοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και έχουν χάσει από την αρχή του αγώνα τον Γιάγια Τουρέ με τραυματισμό. Στο φινάλε πάντως του πρώτου ημιχρόνου η Σίτι έκανε την αντεπίθεση της και είναι άτυχη που δεν βρήκε γκολ με τρεις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευκαιρίες. Πρώτα η κεφαλιά του Σίλβα έφυγε δίπλα από το τέρμα, στην συνέχεια ο Στέρλινγκ έκοψε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή, ενώ στο 45' ο Μινιαλέ έκανε τεράστια απόκρουση σε κοντινό σουτ του Φερναντίνιο.

2ο ημίχρονο...

Στο 2ο ημίχρονο η Σίτι ξεκίνησε... φουριόζα. Στο 58' μείωσε σε 2-1 με τον Σίλβα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα από σουτ του Ισπανού και κόντρα στον Τζόνσον έγινε το 2-2.

H Μάντσεστερ συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 75' ο Σίλβα έχασε μοναδική ευκαιρία από το πέναλτι αμαρκάριστος να στείλει ξανά την μπάλα στα δίχτυα...
 

78' Από ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ «ζεμπεκιά» του Κομπανί, ο Κουτίνιο με σουτάρα φέρνει ξανά τούμπα το ματς και κάνει το 3-2

 

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις

 


 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags