Facebook Pixel «Δεν άλλαξε κάτι δραματικά»
| 2014-04-13 22:32:00

«Δεν άλλαξε κάτι δραματικά»

«Δεν άλλαξε κάτι δραματικά»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για την ήττα από τον Λεβαδειακό, για τον βαθμό που χάθηκε στα πλέι οφ και για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα: "Σε αυτό τον αγώνα έπρεπε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να κάνουμε επιθέσεις. Ο Λεβαδειακός με τρεις αντεπιθέσεις έκανε το 3-0. Εμείς με πολλούς νέους παίκτες στην ενδεκάδα είχαμε ένα δύσκολο έργο. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε και μειώσαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά που έκαναν σήμερα ντεμπούτο, τους εύχομαι να μείνουν πολλά χρόνια εδώ και να προσφέρουν στην ομάδα. Συνεχίζουμε

Για τα ατομικά λάθη των παικτών του: "Δεν θέλω να σταθώ στα ατομικά λάθη. Εμείς ως μία μεγάλη ομάδα πρέπει να τα μειώσουμε αυτά. Οι παίκτες το γνωρίζουν αυτό..."

Για τον βαθμό που έχασε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ με τη σημερινή ήττα: "Το πλεονέκτημα το χάσαμε τους τελευταίους μήνες. Σήμερα χάσαμε ένα βαθμό, δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Υπάρχει αυτό το σύστημα των βαθμών που διαιρούνται διά του πέντε, που είναι ένα θέμα".

Για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό: "Εμείς θέλουμε να είμαστε μια δυνατή ομάδα με αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε πάρα πολύ στους παίκτες. Στόχος μας είναι η πρόκριση και αυτό το γνωρίζουν όλοι".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags