Facebook Pixel Αντί για "νέο Μπεργκ" στον Παναθηναϊκό θέλουν...
| 2014-04-18 13:00:00

Αντί για "νέο Μπεργκ" στον Παναθηναϊκό θέλουν...

Αντί για "νέο Μπεργκ" στον Παναθηναϊκό θέλουν...

Με ποια μεταγραφή πέτυχαν διάνα οι "πράσινοι" το περασμένο καλοκαίρι και ο Αναστασίου θέλει ίδια κίνηση να γίνει και φέτος; Ο σκύλος αποκαλύπτει...

Οι "πράσινοι" έκαναν αρκετές προσθήκες το περασμένο καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι τους "βγήκαν". Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, όλοι όμως έχουν βοηθήσει για να στηθεί η φετινή ομάδα και να πάει καλύτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις όλων.

Από τους πιτσιρικάδες Αμπέντ, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν, Καρέλη, μέχρι τον Μπεργκ, τον Πράνιτς κ.α. Η μεταγραφή που ξεχωρίζουν οι "πράσινοι" όμως περισσότερο από όλες, είναι του Νάνο! Από την άποψη ότι ο Μπεργκ, για παράδειγμα, όλοι ήξεραν πως αν έβρισκε τα πατήματά του, θα έσκιζε τα αντίπαλα δίχτυα. Όπως και έγινε δηλαδη.

Η περίπτωση του Νάνο, όμως, ήταν διαφορετική. Ούτε την καριέρα του Μπεργκ είχε, για παράδειγμα και ήταν ρίσκο η απόκτησή του. Από την άποψη ότι δεν υπήρχε άλλος μπαρουτοκαπνισμένος αριστερός μπακ στην ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός χρειάστηκε λίγο χρόνο στην αρχή για να πάρει τα πάνω του.

Με αποτέλεσμα να γίνει σύντομα βασικός και αναντικατάστατος στην 11άδα, με σούπερ απόδοση και να βοηθάει με όλους τους τρόπους την ομάδα του. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά! Για αυτό και στον Παναθηναϊκό φέτος θέλουν "άλλον έναν Νάνο". Να έρθει με ελάχιστα χρήματα στην ομάδα, αλλά μέσω αυτής να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να γίνει βασικό και αναντικατάστο μέλος της.

Κι από ό,τι φάνηκε το καλοκαίρι του 2013, στον Παναθηναϊκό έχουν τον τρόπο να βρουν τέτοιους παίκτες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags