Facebook Pixel «Θέλουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο»
| 2011-04-19 00:17:00

«Θέλουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο»

«Θέλουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο»

Για τον Άρη που θέλει να βλέπει την επόμενη χρονιά, αλλά και την σωστή απόφασή του να έρθει τώρα στην ομάδα, μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.
 

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΕΤ-3 και ανέφερε: «Τελικά τηρουμένων των αναλογιών, είναι καλύτερα που ήρθα από τώρα στην ομάδα και όχι το καλοκαίρι, αφού ξέρουμε την ομάδα και τις ανάγκες της. Ήταν τιμητική η πρόταση που μου έγινε από τον Άρη, κάνω ένα άλμα στην καριέρα του».

Ο προπονητής του Άρη είπε ακόμη ότι: «Ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχεις και εμείς δίνουμε την υπόσχεση να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου, παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα δίνει χαρά με το παιχνίδι της. Θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε και καλά αποτελέσματα… Θέλουμε να παίζουμε γρήγορο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι πρώτες ενδείξεις ήρθαν. Στον Άρη θα αλλάξουν πολλά και κυρίως σε πρόσωπα και νοοτροπία».

Για τον Κόκε επανέλαβε ότι: «κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Τον Κόκε τον θέλαμε, έφυγε για δικούς του λόγους, αλλά δεν κρατάμε κανέναν στην ομάδα με παρακάλια…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags