Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, βρέθηκε στις εξέδρες του Περιστερίου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα. Ο Πορτογάλος αποχώρησε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης έχοντας σημειώσει στο μπλοκάκι του όσα χρειαζόταν, ενόψει και των πρώτων κλήσεων στην Εθνική για το Μουντιάλ. Το σίγουρο είναι πως, τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής τον έκανε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!

Ποιος είναι αυτός;

Ο Στέφανος Καπίνο!

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μία καταπληκτική απόκρουση σε σουτ του αμαρκάριστου Ναπολεόνι στο 72ο λεπτό του αγώνα και "υποχρέωσε" τον Φερνάντο Σάντος να σημειώσει το όνομά του στο μπλοκάκι του.

Μετά τις πρώτες αγωνιστικές, όπου ο νεαρός πορτιέρο έψαχνε τα πατήματά του, στη συνέχεια του πρωταθλήματος ήταν εξαιρετικός και εκτός απροόπτου "καπαρώνει" τη μία από τις τρεις θέσεις για τον "άσο" στην Εθνική και θα μπει στο αεροπλάνο που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Πάντως, για τις θέσεις των τριών τερματοφυλάκων, ο Σάντος αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή, με τους Ορέστη Καρνέζη, Παναγιώτη Γλύκο και Στέφανο Καπίνο να έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με κάποιον από τους πιο έμπειρους, Αλέξανδρο Τζόρβα και Μιχάλη Σηφάκη.