Facebook Pixel "Η ομάδα έχει υγεία"
| 2014-05-04 23:23:00

"Η ομάδα έχει υγεία"

"Η ομάδα έχει υγεία"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για τύχη που είχαν οι “πράσινοι” στη φάση του γκολ, σε αντίθεση με τη δική του ομάδα, για την οποία επεσήμανε πως αν είχε λίγη τύχη παραπάνω, θα ήταν πιο μπροστά στη βαθμολογία ήδη…

Αναλυτικά, ο Γ.Χ. δήλωσε τα εξής:
“Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης έντασης, όχι με αρκετή ποιότητα. Εμείς ξεκινήσαμε τον αγώνα δυνατά, χάσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες, κυρίως με την κεφαλιά του Βούκιτς. Και πάλι, όμως, ο Παναθηναϊκός από ένα στημένο έβαλε γκολ και είναι φανερό πως έχει αρκετή τύχη αλλά και αποτελεσματικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει με τον Σαλπιγγίδη. Δεν τα καταφέραμε, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και ισοφαρίσαμε με το Δημήτρη”, είπε αρχικά.

Για το αν το γκολ του Παναθηναϊκού προήλθε αποκλειστικά και μόνο από τύχη: “Οι στημένες φάσεις δουλεύονται, αλλά εκείνη τη στιγμή, όταν χτυπιέται το στημένο, πρέπει να υπάρχει και τύχη κάποιες φορές για να μπει ένα γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι. Σε κάποιες “περίεργες” φάσεις βάζει γκολ, ενώ εμάς σε ίδιες ακριβώς φάσεις η μπάλα δε μας θέλει. Κοιτώντας τα δύο πρώτα παιχνίδια των play off, νομίζω πως αδικούμαστε από τη βαθμολογία. Αν είχαμε λίγη τύχη παραπάνω, θα ήμασταν πιο μπροστά. Η ομάδα έχει υγεία, βγάζει δύναμη και θέληση και πιστεύω πως θα έρθει και η τύχη με το μέρος μας”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags