"Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε το 1-0 και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αυτό θα έκανε διαφορετικό το ματς. Ο αντίπαλος ανέβηκε, έπαιξε καλύτερα, ενώ εμείς δεν κάναμε το παιχνίδι μας και έτσι προέκυψε το σημερινό αποτέλεσμα".

Για τα επεισόδια τόνισε: "Θέλω να πω ό,τι δεν με αφορά το ποιός άρχισε αυτό το πράγμα. Το πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι οπαδοί πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο άθλημα και είναι πολύ πιο όμορφο με οπαδούς και των δυο ομάδων στο γήπεδο. Αλλά όπως είπα πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Όλο αυτό δεν ήταν καλό για κανένα. Ούτε για τον Παναθηναϊκό ούτε για τον ΠΑΟΚ και φυσικά ήταν το χειρότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ερωτηθείς για το αν φοβούνται οι παίκτες σε τέτοιες καταστάσεις απάντησε: "Φυσικά και φοβάσαι. Όταν έρχεσαι στο γήπεδο και γίνονται αυτά τα πράγματα προσεύχεσαι να βγουν όλοι καλά από το γήπεδο".

Όσο για το προσεχές ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη επεσήμανε: "Είναι καλή ομάδα. Νίκησε και τον Ατρόμητο που είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Περιμένουμε δύσκολο αγώνα στην Τρίπολη. Όμως δουλειά μας είναι να πάμε εκεί και να κερδίσουμε γιατί είχαμε να διεκδικήσουμε έξι βαθμούς σ' αυτά δυο ματς, αλλά πήραμε μόνο δύο. Όπως είπα θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά θα πάμε εκεί για τη νίκη".