Επίθεση, αναίτια και ανεξήγητη, κατά του Κώστα Μήτρογλου, εξαπολύει άρθρο της "Daily Mail".

Η έγκυρη αγγλική εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Έλληνα επιθετικό "καταστροφή" της Φούλαμ και αναφέρεται σ΄ αυτόν με άκρως υποτιμητικά σχόλια.

"Η μεταγραφή-ρεκόρ της ομάδας, Κώστας Μήτρογλου ήταν καταστροφή και η Φούλαμ θα προσπαθήσει να περιορίσει τη ζημιά", γράφει η "Daily Mail" σε ρεπορτάζ για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Το βρετανικό άρθρο, που θεωρεί στην ουσία "τελειωμένο" τον διεθνή φορ, τονίζει στη συνέχεια ότι ο προπονητής της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, εξεπλάγη όταν διαπίστωσε πως δόθηκαν 15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό και δεν μπορούσε να προσφέρει άμεσα.

Η καζούρα, αδικαιολόγητη και προκλητική, για τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, δεν σταματάει εδώ από την αγγλική εφημερίδα. Το δημοσίευμα αναφέρει, σε μια απίστευτη προσπάθεια μηδενισμού του παίκτη, ότι αγωνίστηκε μόλις 151 λεπτά σε 3 ματς και πως έκανε όλα κι όλα 3 σουτ επισημαίνοντας πως κάθε προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία στοίχισε στους Λονδρέζους το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ... 

Γενικά υπάρχει η άποψη στην Αγγλία ότι ο Μήτρογλου θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το "Κρέιβεν Κότατζ" από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε. Με μπάτζετ 100 εκ. ευρώ λιγότερα από πέρυσι είναι δύσκολο να "αντέξει" το συμβόλαιο του Μητρογκόλ, δηλαδή, τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Εύχονται, βεβαίως, να κάνει ένα καλό Μουντιάλ μπας και πουληθεί και μειώσουν τη "χασούρα", όπως λένε, των 15 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν τον Γενάρη για την αγορά του από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πάντως, παίζει και το σενάριο του δανεισμού, με οψιόν αγοράς, για να απαλλαγεί η Φούλαμ από ένα μέρος των υψηλών αποδοχών του ποδοσφαιριστή.

ΠΟΙΑ ομάδα παίρνει τον Γιώργο Καραγκούνη από τη Φούλαμ, σου αποκαλύπτει ο sportdog