Facebook Pixel «Δεν έχει λογική το -3, άψογος μετά τον Ολυμπιακό ο Ινσαουράλδε»
| 2014-05-07 21:22:00

«Δεν έχει λογική το -3, άψογος μετά τον Ολυμπιακό ο Ινσαουράλδε»

«Δεν έχει λογική το -3, άψογος μετά τον Ολυμπιακό ο Ινσαουράλδε»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τη νίκη επί του Ατρομήτου, για την αφαίρεση βαθμών, αλλά για το θέμα του Ινσαουράλδε.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα: "Αν και δε μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, καταφέραμε να πετύχουμε μία σημαντική και μεγάλη νίκη. Είχαμε λίγο παραπάνω τύχη σήμερα, προηγηθήκαμε με το πέναλτι, για το οποίο οι παίκτες μου είπαν ότι ήταν πολύ καθαρό. Ακολούθησε το δεύτερο γκολ και διαχειριστήκαμε καλά την κατάσταση. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζει ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στα πλέι οφ, πρόκειται για μία σκληρή ομάδα. Πλέον βλέπουμε τα τρία επόμενα ματς".

Για την αφαίρεση βαθμών: "Δεν έχει καμία λογική η αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ. Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα 34 βαθμών πας για 102 βαθμούς. Αν σου αφαιρέσουν τρεις βαθμούς έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Αν σου αφαιρούν 17 είναι εξοργιστικό. Αναλογικά αυτό συμβαίνει με εμάς στα πλέι οφ. Δεχόμαστε πίεση, έχουμε κάνει και εμείς λάθη ως οικογένεια, αλλά όλα καταλήγουν στο αγωνιστικό. Εγώ σαν προπονητής προσπαθώ να πείσω τους παίκτες να δώσουν την ψυχή τους. Δεν είναι εύκολο, ελπίζω να συνεχίσουν γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα". 

Για τον Ινσαουράλδε: "Μετά το γεγονός με τον Ολυμπιακό ήταν άψογος. Δεν θα βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας με τους δικούς μας παίκτες. Εμείς θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη και τα εσωτερικά τα λύνουμε μόνοι μας". 

Για το αν μπορεί να γίνει rotation: "Ελπίζω να μη χάσουμε άλλους παίκτες. Θεωρητικά έχουμε το μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με τους αντιπάλους μας στα πλέι οφ, αλλά έχουμε μείνει με λίγους παίκτες. Ας τους στηρίξουμε ως το τέλος". 

Αν έχουν βρεθεί ρόλοι, έστω και στο τέλος της σεζόν: "Όλοι γνωρίζουμε που μπορεί να πιάσει ο κάθε ποδοσφαιριστής το μάξιμουμ της απόδοσης, Δεν έχουμε χρόνο τώρα, μετράνε μόνο οι νίκες". 

Για τις λύσεις που υπάρχουν: "Είναι επίπονη η διαδικασία των ποδοσφαιριστών και θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους παίκτες. Θα πάμε με αυτούς που είναι διαθέσιμοι. Σήμερα είχαμε δύο παιδιά από την ακαδημία, που έχουν θέληση. Η θέληση είναι αυτή που μετράει και υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν πολλή θέληση.".

Για το αν υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν δείχνουν θέληση: "Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, έχουμε κάποια προβλήματα και πιστεύω ότι θα τα λύσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags