Τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, καθώς πλην του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, θα συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Για αυτό και οι "πράσινοι" έχουν φτιάξει ήδη τη λίστα τους με τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι, προκειμένου τη νέα σεζόν το ρόστερ να είναι ακόμα πιο δυνατό. Με το όνομα του Πάτρικ Όλσεν, που είχε "παίξει" πολύ και τον περασμένο Γενάρη στο ρεπορτάζ της ομάδας, να φαίνεται ότι θα απασχολήσει ξανά.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά στον νεαρό άσο της Ίντερ από τον Γιάννη Αλαφούζο, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πρόσφατα. Ο Νίκος Νταμπίζας εκτιμάει πολύ τις ικανότητες του Όλσεν και είχε κάνει προεργασία για να τον φέρει στην Ελλάδα. Αλλά, τελικά, προτιμήθηκε (σωστά λέει ο σκύλος) να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά της ακαδημίας.

Το όνομά του όμως δεν έχει φύγει ποτέ από τη λίστα του Νταμπίζα και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του. Ο Λαγός με τον Μέντες δεν μπορούν να βγάλουν όλη τη σεζόν και, λογικά, θα χρειαστούν βοήθεια. Με τον Δανό άσο να είναι ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ τις 500 χιλ. ευρώ που χρωστάει ο Μπεργκ, το αποκάλυψε ο σκύλος!