Facebook Pixel "Ο Γλύκος μας κράτησε ζωντανούς"
| 2014-05-11 23:52:00

"Ο Γλύκος μας κράτησε ζωντανούς"

"Ο Γλύκος μας κράτησε ζωντανούς"

Ευχαριστημένος από το "διπλό" του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (2-1 τον Ατρόμητο) και τη μεγάλη απόκρουση του Γλύκου στο πέναλτι του Παπαδόπουλου, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου.

"Ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο παθιασμένος και φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Στο δεύτερο αλλάξαμε, παίξαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ, για αυτό και είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ, που συνήθως δυσκολεύεται πολύ σε αυτό το γήπεδο", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε διάθεση για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλούς αντιπάλους. Μου είπαν ότι ο Σαλπιγγίδης σε ένα τετ α τετ δόθηκε οφσάιντ, δόθηκε αυτό το πέναλτι στο τέλος, έχουμε κάρτες, έχουμε αφαιρέσεις βαθμών, έχουμε τραυματισμούς, αλλά προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά όσο περνάει από το χέρι μας, εάν μπορούμε με δύο νίκες να καθορίσουμε την τύχη μας, θα το προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Είναι πολύ δύσκολο, έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια, θα το προσπαθήσουμε. Μείναμε ζωντανοί σήμερα και με το πέναλτι που έπιασε ο Γλύκος, ίσως εάν δεν γινόταν θα τελειώναμε".

Για τη χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη, εξήγησε: "Κάθε προπονητής, όχι μόνο εγώ, σκέφτεται και το θέμα της ξεκούρασης, της διαχείρισης, Ο Σαλπιγγίδης ερχόμενος από τον πάγκο, μπορεί να έχει καθοριστική παρουσία στο παιχνίδι, όπως κι έγινε".

Για την απόδοση του Λίνο, σχολίασε: "Ό,τι και να πω για τον Λίνο είναι λίγο. Ο ΠΑΟΚ του οφείλει πάρα πολλά, μακάρι να είχαμε 20 σαν αυτόν. Δίνει πάρα πολλά στην ομάδα".

Για τον Στοχ και τον τραυματισμό του Βίτορ, είπε: "Χαίρομαι και για τον Στοχ. Έχουμε και θέμα στο κέντρο της άμυνας, ο Βίτορ δεν θα παίξει και στα δύο επόμενα παιχνίδια δεν θα έχουμε και τον Τζαβέλα που αποβλήθηκε. Έχουμε θέμα εκεί και θα το δούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags