Facebook Pixel Ο πόλεμος συνεχίζεται…
| 2014-05-17 23:52:00

Ο πόλεμος συνεχίζεται…

Ο πόλεμος συνεχίζεται…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον ΠΑΟΚ που έχασε από το κατεστημένο της ΕΠΟ την πρώτη μάχη, για την συγκέντρωση και τον Σαββίδη που είδε ό,τι επιθυμούσε, αλλά και για τη «δυνατή κλωτσιά»!

Ο ΠΑΟΚ τα έβαλε με το καταστημένο της ΕΠΟ και των συνεργαζόμενων με την Ομοσπονδία και φυσικά έχασε την πρώτη σημαντική μάχη.

Δεν είναι θεωρίες, δεν είναι γραφικότητες, δεν είναι λόγια… να χαμε να λέγαμε. Μία επιτροπή εφέσεων και ένας «δικαστής» που έχει «ρυθμίσει» και άλλες υποθέσεις κατά το παρελθόν, με μία 100% αυταρχική και αστήρικτη απόφαση, αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τα πλέι οφ, βαθμούς που αναλογικά στο πρωτάθλημα είχαν την αξία 15 πόντων. Με μεθόδους άλλων δεκαετιών (αποφασίζουμε και διατάζουμε) μία επιτροπή εφέσεων, νομοθέτησε (αφού  υπήρχε κενό για το από πού θα αφαιρεθούν βαθμοί) και… τέλος πάντων ο Σαρρής και οι συνεργάτες του, έκαναν την δουλειά για την οποία τους επέπληξαν μετά τον ημιτελικό κυπέλλου. 

Κέρδισε το σύστημα και αυτή την μάχη… Η ζωή συνεχίζεται όμως. Και κάποτε ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Κάποτε θα έρθει η ώρα της κρίσης για όλους. Έστω κι’ αν τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Ληγκ θα πάνε και φέτος σε μία τσέπη…
 
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΠΑΟΚτσήδων ήταν πραγματικά καλά οργανωμένη. Πέρασαν ξεκάθαρα μηνύματα προς όσους βάζουν συνεχώς εμπόδια στον ΠΑΟΚ, αποθεώθηκαν αθλητές τους συλλόγου που έφεραν επιτυχίες, ενώ το πιο θετικό είναι ότι στο τέλος μίας δύσκολης χρονιάς (λίγο πριν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν δηλαδή) ο σύλλογος εμφανίζεται ενωμένος και συσπειρωμένος όσο ποτέ.

Ο Σαββίδης είδε αυτό που επιθυμούσε… Μία πιο ενωμένη οικογένεια, ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων  που τον στηρίζει στα δύσκολα, τον εμπιστεύεται ακόμη και στις αποτυχίες, όπως δηλαδή αυτή η αγωνιστική περίοδος.

Κάποια στιγμή ο εκπρόσωπος των συνδέσμων (αυτοί που το τελευταίο διάστημα δίνουν μαθήματα συσπείρωσης) είπε προς όλους. Όσους ήταν εκεί κι όσους άκουγαν από μακριά: «Εμείς ως ΠΑΟΚτσήδες έχουμε μεγάλη και ζεστή αγκαλιά. Έχουμε όμως και μια δυνατή κλωτσιά…».
Ας το έχουμε υπόψη όλοι μας. Ειδικά για ότι ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Γιατί όσοι δεν το έχουν καταλάβει, ο ΠΑΟΚ αλλάζει. Αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά… μέσα, τότε δυσκολεύει το έργο των απέξω.

Επί της ουσίας… Περιμένουμε 5-10 μέρες μετά τις ευρωεκλογές την ρύθμιση για τις εγκαταστάσεις των δήμων και το αθλητικό κέντρο.
Περιμένουμε 20-25 μέρες την ρύθμιση για τα χρέη των Ανωνύμων Εταιριών.
Περιμένουμε την Δευτέρα τι αποφάσισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αφαίρεση βαθμών που ετσιθελικά και αυταρχικά επέβαλε η επιτροπή εφέσεων στα πλέι οφ.
Περιμένουμε –επιτέλους- από τις επόμενες ημέρες την δημιουργία μίας  μεγάλης ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags