Facebook Pixel Οι Ιταλοί τρελάθηκαν! Πουλάνε τον Κονέ με...
| 2014-05-18 10:00:00

Οι Ιταλοί τρελάθηκαν! Πουλάνε τον Κονέ με...

Οι Ιταλοί τρελάθηκαν! Πουλάνε τον Κονέ με...

Έχουν μάθει στον Ολυμπιακό πόσα χρήματα ζητάει η Μπολόνια για την παραχώρηση του Έλληνα άσου;

Το όνομα του Παναγιώτη Κονέ επέστρεψε και μάλιστα πολύ δυνατά στα μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες ημέρες, ενώ κάποια δημοσιεύματα τον εμπλέκουν και με τον Ολυμπιακό. Ο sportdog ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά, πως η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο απλή και... φθηνή δεν είναι, για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, ακόμη και για τους Πειραιώτες, αν και εφόσον ασχοληθούν σοβαρά.

Ο Κονέ λοιπόν, που έχει ετήσιες αποδοχές 650.000 ευρώ, ενημέρωσε τη Μπολόνια πως δεν θέλει να παίξει στη Serie B και ζήτησε να τον βάλουν στην transfer list για να πάρει μεταγραφή.

Άλλωστε, μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Γενάρη, το όνομά του είχε ακουστεί για Τορίνο, Λάτσιο και Ίντερ, με τους «ροσομπλού» να... ξεκινάνε από τα 6 εκατομμύρια και να μην πέφτουν κάτω από τα 4!

Βέβαια, όπως γράφει και η στήλη «sportdog penalty», μετά τον υποβιβασμό τους τα δεδομένα αλλάζουν, με την «τιμή εκκίνησης» να παραμένει ψηλά, δηλαδή στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο τώρα είναι τουλάχιστον διαπραγματεύσιμη.

Για τον Κονέ πάντως παραμένει 1η του προτεραιότητα το εξωτερικό και δη η Ιταλία. Αλλωστε προτάσεις θα έχει, αφού ήδη Παλέρμο, Τορίνο και Τζένοα... εκδηλώθηκαν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags