Το όνομα του Φερνάντο Σάντος είχε "παίξει" εδώ και αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και, φυσικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Έγινε μία προσπάθεια, τότε, να πέσουν οι τόνοι, στη συνέχεια άλλαξαν τα δεδομένα και λίγο-πολύ το θέμα ξεχάστηκε. Μέχρι την αποκάλυψη που κάνει η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, καθώς την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα (παραμονή του αγώνα Αστερας-ΠΑΟΚ) ο Βρύζας είδε μόνο τον Σάντος και του έκανε νέα πρόταση συνεργασίας!

Στα δικά του χρήματα ο Φερνάντο τα βρήκε με τον Ζήση, αλλά έπρεπε να συμφωνήσουν και οι 2 Πορτογάλοι συνεργάτες που θέλει να έχει μαζί του στον πάγκο. Έπρεπε να δεχτούν με πολύ λιγότερα, σε σχέση με τα λεφτα που τους δίνει μια κινέζικη ομάδα, που έχει κάνει σε όλο το τιμ μία άκρως δελεαστική προσφορά!

Μιλάμε πως οι Κινέζοι για το "πακέτο Σάντος" προσφέρουν net ετησίως πάνω απο 1,5 εκ. ευρώ, ενώ αντίστοιχη πρόταση έχει ο Πορτογάλος και απο τα ΗΑΕ. Με αυτά και με εκείνα φάνηκε πως η υπόθεση πήγαινε προς νέο σίριαλ, κάτι που δεν ήθελαν να γίνει στον ΠΑΟΚ. Για αυτό προκρίθηκε άμεσα η Λύση Αναστασιάδη, που έχει πολλούς υποστηρικτές τόσο μέσα στην ομάδα, όσο και σε επίπεδο απλών οπαδών...