Το όνομα του συγκεκριμένου νεαρού παίκτη, έχει "παίξει" πολύ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες. Δικαίως, λέει ο σκύλος, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί στο Λιμάνι να απογειώσει την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, που έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τους Πειραιώτες. Κάποιοι, μάλιστα, θεωρούν δεδομένο ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, δεν εγκαταλείπει τα όπλα, καθώς το όνομα του πρώην άσου του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται και στη δική του λίστα.

Με τον Ζήση Βρύζα να έχει σχετικό ραντεβού πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα, με τον μάνατζερ του παίκτη Πολ Κουτσολιάκο! Σε πρώτη φάση οι άνθρωποι του Δικέφαλου τηρούν στάση αναμονής. Δεν θέλουν να "χτυπηθούν" με τον Ολυμπιακό για μία υπόθεση που τα δεδομένα είναι υπέρ των πρωταθλητών.

Αν, όμως, υπάρξει καθυστέρηση και η πλευρά του παίκτη αρχίζει να "κοιτάζει και αλλού", τότε οι Θεσσαλονικείς θέλουν να έχουν έτοιμο το έδαφος για να χτυπήσουν! Και, φυσικά, να σημειώσουν και μία επικοινωνιακή νίκη έναντι των πρωταθλητών. Όλα αυτά, βέβαια, αν δεν προχωρήσει άμεσα το θέμα του Φορτούνη στον Ολυμπιακό και ο νεαρός αρχίσει να ψάχνεται.

Γιατί ο σκύλος, γράφει ξανά, ότι προβάδισμα έχουν οι "ερυθρόλευκοι" για την απόκτησή του και μόνο αν προκύψει καθυστέρηση και η πλευρά του παίκτη "παγώσει", ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τη σφήνα...