Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, οι άνθρωποι μίας ομάδας να έχουν συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο σε έναν ποδοσφαιριστή, να έχουν φτάσει σε αρχική συμφωνία μαζί του για διάρκεια συμβολαίου και χρήματα και στο τέλος να μένουν ξεκρέμαστοι!

Γιατί κάτι τέτοιο συνέβη με τον Όλιβερ Κιρχ, της Ντόρτμουντ, που από χθες έχουμε γράψει ότι θα συνεχίσει στην γερμανική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια! Όταν ο Γιούργκεν Κλοπ έμαθε ότι ο παίκτης του, το συμβόλαιο του οποίου έληγε σε λίγες μέρες, είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, του πρόσφερε διετές συμβόλαιο (που ζητούσε αρχικά ο Κιρχ) και τον κράτησε στην ομάδα.

Θέλεις 100 ευρώ μπόνους με το καλημέρα; Έλα στη mybet κι έγινε!

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έδινε στον 31χρονο άσο κλειστό 3ετές, με 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο, συν μπόνους. Οι αποκαλύψεις του σκύλου, όμως, δεν σταματάνε εδώ. Γιατί μπορεί ο Κιρχ να έκανε μεγάλη καριέρα στη Γερμανία σαν δεξιός μπακ-χαφ, αλλά στον Παναθηναϊκό τον υπολόγιζαν για αμυντικό χαφ! Μία θέση που επίσης "έχει" ο Γερμανός άσος και δεν θα δυσκολευόταν να διακριθεί, αν ερχόταν στην Ελλάδα.

Περισσότερα σαν αμυντικό μέσο και λιγότερο σαν δεξιό μπακ ήθελαν οι "πράσινοι" τον Κιρχ, αλλά ο Γερμανός άσος προτίμησε την Ντόρτμουντ...

ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΧΑΦ (!) ΠΟΥ ΠΗΡΕ ο Σάντος στη Βραζιλία, τον έμαθες από τον σκύλο!