Facebook Pixel Διέψευσε τα πάντα ο Τουρέ!
| 2014-05-20 16:44:00

Διέψευσε τα πάντα ο Τουρέ!

Διέψευσε τα πάντα ο Τουρέ!

Μετά τον σάλο που έγινε σήμερα το πρωί, περί πρόθεσης του Γιάγια Τουρέ να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, επειδή ξέχασαν τα γενέθλιά του (!), ο Ιβοριανός μέσος τοποθετήθηκε μέσω Twitter, έκανε λόγο για αστειότητες και κάλεσε τον κόσμο να μη δίνει σημασία σε λόγια που δεν βγαίνουν απ' τα δικά του χείλη!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε το πρωί ο εκπρόσωπός του, Ντιμίτρι Σέλουκ, ο Γιάγια Τουρέ σκέφτηκε πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τους «πολίτες», καθώς, οι άνθρωποι του συλλόγου ξέχασαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του, στις 13 Μαΐου.

Μάλιστα, ο ατζέντης του παίκτη, τόνισε πως ο πελάτης του θεωρούσε ότι ίσως στη Σίτι δεν νοιάζονται για εκείνον και πως επειδή τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, δεν θα απέκλειε να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού και με λιγότερα χρήματα.

Ο Γιάγια Τουρέ ενημερώθηκε σχετικά, έβγαλε τον Σέλουκ στη... σέντρα, διέψευσε τα όσα αστεία δημοσιεύθηκαν τις προηγούμενες ώρες και μάλιστα, αστειεύθηκε για την ευχετήρια κάρτα από την ομάδα, αφού την έλαβε σήμερα με μια εβδομάδα καθυστέρηση.

«Ώρα να αφήσουμε τα αστεία στην άκρη. Μην παίρνετε στα σοβαρά λόγια που ΔΕΝ βγαίνουν από τα δικά μου χείλη! Να κρίνεται την αφοσίωσή μου στην Μάντσεστερ Σίτι μέσα από τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο» έγραψε αρχικά στο twitter ο Ιβοριανός χαφ και πρόσθεσε:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές γενεθλίων! Η κάρτα από τη Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σήμερα... Μπορεί να είχε χαθεί κάπου στο ταχυδρομείο! Χαχα!». 

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags