Facebook Pixel "Ανακοίνωσε" επιθετικό και 10άρι ο Παναθηναϊκός!
| 2014-05-25 11:00:00

"Ανακοίνωσε" επιθετικό και 10άρι ο Παναθηναϊκός!

"Ανακοίνωσε" επιθετικό και 10άρι ο Παναθηναϊκός!

"Ενίσχυση" με επιθετικό και χαφ μεγάλης αξίας για τον Παναθηναϊκό, που μπορούν να βάλουν φωτιά στη Λεωφόρο την επόμενη σεζόν! Διαβάστε ποιοι είναι!..

Οι "πράσινοι" έχουν δείξει πολύ καλά αντανακλαστικά από την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Αλλά και στη διάρκεια της σεζόν τα αντανακλαστικά τους, σε όλα τα επίπεδα, ήταν άριστα. Στηρίζοντας τους παίκτες τους, με αποτέλεσμα να δικαιωθούν.

Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, μία τόσο νεανική και καινούργια ομάδα, να κερδίζει το Κύπελλο μετά από χρόνια και να παίρνει το εισιτήριο που μπορεί να οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...

Και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο σοβαρότητας, παίρνοντας το καλύτερο από κάθε παίκτη. Για αυτό αποτελεί σταθερή απόφαση να στηρίξουν τόσο τον Μλάντεν Πέτριτς στη γραμμή κρούσης της ομάδας, όσο και τον Εμίρ Μπαϊράμι! Αμφότεροι είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, που το έχουν αποδείξει με τη μέχρι στιγμής καριέρα τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Θέλεις 100 ευρώ μπόνους με το καλημέρα; Έλα στη mybet κι έγινε!

Και οι δύο, βέβαια, δεν κατάφεραν να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, κυρίως επειδή ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Η στήριξη, όμως, των "πράσινων" στους δύο άσους, είναι δεδομένη! Για αυτό και σε κάθε ευκαιρία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζουν ως "μεταγραφές" για την ομάδα τους Μπαϊράμι και Πέτριτς, καθώς αν κάνουν μία καλή προετοιμασία και πιάσουν ρυμθό, χωρίς τραυματισμούς, ο Παναθηναϊκός θα έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού!

Η πρώτη ενίσχυση, ενόψει της νέας σεζόν, έχει γίνει στο τριφύλλι και, μάλιστα, πολύ νωρίς: στα χαφ ο Μπαϊράμι και στην επίθεση ο Πέτριτς! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως οι "πράσινοι" δεν θα επιδιώξουν να πάρουν κι άλλους ετοιμοπόλεμους παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Δεν βγαίνει η χρονιά με έναν μεσοεπιθετικό επιπέδου, για παράδειγμα, όπως είναι ο Μπαϊράμι! Πολύ περισσότερο φέτος, που θα υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα στηρίζει τα παιδιά της, τους δίνει τον χρόνο να επανέλθουν και για αυτό στον Παναθηναϊκό μιλάνε ήδη για "μεταγραφές". Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας σούπερ Μπαϊράμι και ένας σούπερ Πέτριτς στην 11άδα του Παναθηναϊκού, τη νέα περίοδο;

**ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ με το μπικινάκι στη θάλασσα, στην έδειξε ο σκύλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags