Η αλήθεια είναι πως με τη σεζόν που έκανε ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά και οι Καπίνο, Καρέλης και Ρισβάνης (που είναι νέοι και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης), οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περίμεναν ότι κάποιος από αυτούς τους τέσσερις θα προσέλκυε το ενδιαφέρον.

Όχι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και για τις δικές τους περιπτώσεις, κάθε άλλο. Αυτό που προκύπτει από την πιάτσα, όμως, είναι ότι άλλος έδωσε ώθηση στην καριέρα του με τη φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Πράνιτς! Ο Κροάτης άσος έκανε έναν καλό πρώτο γύρο, ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και ένα εξαιρετικό φίνις, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και με δεδομένο ότι έτσι κι αλλιώς ο Πράνιτς έχει όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πολλοί μάνατζερ αλλά και μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του. Γιατί παρά τα 32 του χρόνια, ο Κροάτης είναι σε άριστη σωματική κατάσταση και φαίνεται στο παιχνίδι του διψασμένος για διακρίσεις.

Εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μάλιστα, δεν αποκλείουν να "σκάσει" πρόταση για την παραχώρησή του πριν ακόμα ξεκινήσει το Μουντιάλ! Αν και μία καλή παρουσία στα γήπεδα της Βραζιλίας, σκεφτείτε τι έχει να γίνει μετά! Στον Παναθηναϊκό, φυσικά, έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να συνεχίσει η ομάδα όπως είναι. Αλλά επίσης, όπως είπε ο Νταμπίζας στη συνέντευξη Τύπου, το τριφύλλι αν φτάσει μία καλή πρόταση δεν θα ξεπουλήσει. Αντίθετα θα πουλήσει και μάλιστα σε καλή τιμή. Όλα αυτά, βέβαια, αν βρεθεί επίσημη πρόταση...