Ο Κώστας Μήτρογλου δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, το 4ετές συμβόλαιο που διατηρεί με τους "κότατζερς" δεν του επιτρέπει να ρυθμίσει ο ίδιος το μέλλον του, αλλά η απόφαση θα ανήκει στη διοίκηση των Λονδρέζων, η οποία ξόδεψε σχεδόν 15 εκατ. ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό. Οι συχνοί τραυματισμοί είχαν ως αποτέλεσμα ο "Πιστολέρο" να κλείσει τη σεζόν με μόλις 3 εμφανίσεις με τη Φούλαμ, η οποία μάλιστα υποβιβάστηκε στην Championship.

Τα σενάρια για το μέλλον του Μήτρογλου δίνουν και παίρνουν, ωστόσο ο ίδιος παραμένει συγκρατημένος στις δηλώσεις του και δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις του για το μέλλον. Για τον ποδοσφαιριστή, προέχει η Εθνική ομάδα και η πρόκληση της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά το Μουντιάλ. Άλλωστε, στην περίπτωση που ο διεθνής άσος πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με τη "γαλανόλευκη" στα γήπεδα της Βραζιλίας, τότε δεν αποκλείεται στα γραφεία της Φούλαμ να.. σκάσει πρόταση για μεταγραφή!

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε στην εφημερίδα "London Evening Standard", όπου γι' ακόμα μία φορά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δήλωσε αφοσιωμένος στην Εθνική: "Δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη σεζόν. Προτιμώ να είμαι προσηλωμένος στην Εθνική και στο μεγάλο καλοκαίρι που είναι μπροστά μας. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλω να είμαι αφοσιωμένος σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου".