Facebook Pixel Ποιον Άρη; Άλλη ομάδα αγοράζει ο Κούγιας!
| 2014-05-31 18:33:00

Ποιον Άρη; Άλλη ομάδα αγοράζει ο Κούγιας!

Ποιον Άρη; Άλλη ομάδα αγοράζει ο Κούγιας!

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αποφασίσει να φύγει από την Παναχαϊκή, όχι όμως και από το ποδόσφαιρο...

Μπορεί ακόμη να μην έχει απεμπλακεί από τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναχαϊκής, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος, ωστόσο εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο επένδυσης σε άλλη ομάδα. Και δη του Αιγάλεω! Ο λόγος για τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, ο οποίος εδώ και μήνες έχει δηλώσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την Πατρινή ομάδα, αρκεί, βέβαια, να βρεθεί κάποιος να του προσφέρει και το ανάλογο αντίτιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, που δημοσιεύτηκαν στη ιστοσελίδα infootball.gr, ο Αλέξης Κούγιας δεν μένει… άπραγος περιμένοντας κάποια πρόταση για την Παναχαϊκή, αλλά ήδη αναζητεί τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη».

Και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι η ιστορική ομάδα του Αιγάλεω, η οποία, πάντως φέτος υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας ύστερα από 45 χρόνια.

Ο 63χρονος ποινικολόγος συναντήθηκε με ανθρώπους του «Σίτι» σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, χωρίς, όμως, μεταξύ των δύο πλευρών να υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις. Βέβαια το ενδεχόμενο υπένδυσης του Αλέξη Κούγια σε μία ομάδα μη επαγγελματικών κατηγοριών προκαλεί έκπληξη εκτός και αν ο τελευταίος έχει βρει άλλο… δρόμο.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags