Facebook Pixel Αυτά κάνει στο γήπεδο ο Κασάμι
| 2014-06-03 08:46:00

Αυτά κάνει στο γήπεδο ο Κασάμι

Αυτά κάνει στο γήπεδο ο Κασάμι

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για όσα είδε από τον Ελβετό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κυρίως για όσα λένε όλοι οι αριθμοί του (ακόμη και τα τάκλιν) που κάνει σε κάθε ματς.

Το πρώτο ερώτημα που μπορεί να θέσει κανείς για τον Ελβετό μεσοεπιθετικό που κλείνει ο Ολυμπιακός, είναι ένα.Σε ποια θέση παίζει ο Κασάμι;

Η απάντηση δεν είναι εύκολη και θα σας εξηγήσω γιατί. Ο Ελβετός με αλβανικές ρίζες έχει φέτος 29 συμμετοχές με τη Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τις 20 από αυτές ως βασικός και τις άλλες 9 ως αλλαγή.

Από τις 20 φορές που έπαιξε βασικός ο Κασάμι τις 9 αγωνίστηκε ως επιθετικός μέσος πίσω από τον σέντερ φορ (ψευτοδεκάρι) σε σύστημα 4-4-1. Αλλες πέντε αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ σε διάταξη 4-4-2, ενώ πέντε φορές αγωνίστηκε ως δεξί χαφ σε διάταξη 4-4-2. Μία από τις 20 φορές που έπαιξε ως βασικός, αγωνίστηκε ως κεντρικός χαφ σε διάταξη 4-4-2.

Συνεπώς αντιλαμβάνεστε ότι όσοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής έχουν δίκιο, διότι ο Κασάμι το έχει κάνει και μάλιστα τη φετινή σεζόν.

Διάβασε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags