Facebook Pixel Πυροδοτούν τη βόμβα στο Λιμάνι!
| 2014-06-07 15:00:00

Πυροδοτούν τη βόμβα στο Λιμάνι!

Πυροδοτούν τη βόμβα στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ρίξει τη «βόμβα» (οι λεπτομέρειες μένουν για τις ανακοινώσεις) και ο sportdog σας αποκαλύπτει το παρασκήνιο της σπουδαίας αυτής μεταγραφής.

Οι λεπτομέρειες απομένουν σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ για να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός την σπουδαία μεταγραφή τουΠαϊτίμ Κασάμι, ο οποίος μετά το πέρασμά του από την Φούλαμ, έρχεται αποφασισμένο στο Λιμάνι να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Ελβετός άσος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα, συζήτησε με τους Πειραιώτες και αποχώρησε με την συμφωνία (σχεδόν) κλεισμένη. Βέβαια, παρότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν ήταν καθόλου εύκολη και ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη... βοήθεια του γνωστού ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα, για να τρέξει το deal.

Για αυτό άλλωστε, όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο Ιταλός μάνατζερ στην συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Κασάμι, έχει κρατήσει και ένα ποσοστό δικό του επί της ενδεχόμενης μεταπώλησης.

Άλλωστε, ο Ραϊόλα εμφανίστηκε σίγουρος για τη μεγάλη πρόταση που μπορεί να φέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα για τον Ελβετό, με συνέπεια πάρα πολλοί να χαρακτηρίσουν τον Κασάμι ως τον... Βάις του 2014!

Η συμμετοχή του γνωστού μάνατζερ αποτελεί εγγύηση για μία εξαιρετική πώληση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο ποδοσφαιριστής ως γνωστόν διαθέτει είναι διεθνής, σε καλή ηλικία και με προσιτό κασέ. Πολλά κοινά στοιχεία δηλαδή με τον Βάις, τον οποίο Ραϊόλα φέρνει στο Λιμάνι για να τον πουλήσει μετά με... τρελά χρήματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags