Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη, με τους δύο άνδρες να αποθεώνονται από τον κόσμο, ενώ. Μάλιστα, τους δυό τους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, λέγοντας:
«Καλωσορίζω των πρωτεργάτη των επιτυχιών και τον ευχαριστούμε για την επιλογή του κ. Μαρινάκη, που συνεχίζει τη δυναστεία του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα τιμηθεί. Θα τον τιμήσει η Θύρα 7 και αυτό του αξίζει απόλυτα μετά από τέσσερα χρόνια».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε πως οι Πειραιώτες μιλούν με Φινμπόγκασον και Κασάμι, ενώ επιβεβαίωσε τη συμφωνία που ισχύει με τον Άλαν Πουλίδο.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχουν γίνει προτάσεις και σε άλλους ποδοσφαιριστές, ενώ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ο Ολυμπιακός θα έχει πάρει δύο με τρεις παίκτες. Άλλωστε η πρόθεση του Μίτσελ είναι να έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ 22-23 παικτών.
Πηγη: novasports.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο