Facebook Pixel Ρατς ο πρώτος, ακολουθούν τώρα... μπαμ!
| 2014-06-15 23:37:00

Ρατς ο πρώτος, ακολουθούν τώρα... μπαμ!

Ρατς ο πρώτος, ακολουθούν τώρα... μπαμ!

Ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας την συμφωνία με τον  Ραζβάν Ρατς, ωστόσο η κίνηση αυτή ήταν μόνο η αρχή. Τι ετοιμάζουν στον Δικέφαλο, τι περιμένει ο Ιβάν!

Με συνοπτικές διαδικασίες και πριν κάποιο Μέσο στην Ελλάδα γράψει το οτιδήποτε, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής την προφορική συμφωνία με τον γνωστό διεθνή Ρουμάνο μπακ, Ραζβάν Ρατς! Ο 33χρονος παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και παρότι στις δηλώσεις του διευκρίνισε ότι δεν έχει υπογράψει, αποθεώσε τον κόσμο ως παίκτης της ομάδας.

Η μεταγραφή του Ρατς ωστόσο είναι μόνο η αρχή για τον «νέο ΠΑΟΚ» του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος σιγά – σιγά αρχίζει να εμφανίζεται. Όπως σας έχουμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες στον sportdog, καθημερινά φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ δεκάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές, τις οποίες εξετάζουν πολύ προσεκτικά οι άνθρωποι του Δικεφάλου, με τον Μακεδώνα κόουτς ήδη να έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες πως ήδη έχουν... τρέξει κάποιες υποθέσεις, παράλληλα με αυτή του Ρατς και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις. Στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για τις μεταγραφές, ο Άγγελος φαίνεται πως καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις και πλέον απομένει το τελευταίο «οκ» από τον Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, κάποιοι στην Θεσσαλονίκη ισχυρίζονται πως σύντομα θα έχουμε και ανακοίνωση μεταγραφής που θα κάνει αίσθηση. Ίσως είναι και το... μπαμ που θέλει ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου για το καλοκαίρι. Φυσικά όχι.... στυλ Ροναλντίνιο, αλλά παίκτης γνωστός, με καλή καριέρα, που θα κάνει την διαφορά στην Τούμπα.

Αναμένουμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags