Facebook Pixel "Πόρτα" Παπαδόπουλου σε πρώην ομάδα του!
| 2014-06-29 10:00:00

"Πόρτα" Παπαδόπουλου σε πρώην ομάδα του!

"Πόρτα" Παπαδόπουλου σε πρώην ομάδα του!

Ποια πρώην (ελληνική) ομάδα του τού χτύπησε την πόρτα και γιατί ο Έλληνας άσος την απέρριψε; Η απάντηση στο κλικ...

Εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και αναζητεί την καλύτερη λύση για να συνεχίσει την καριέρα του. Με τα ρεπορτάζ να τον στέλνουν πότε στην ΑΕΚ, πότε στον ΠΑΟΚ, πότε εδώ και πότε εκεί!

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν (έφτασε κοντά στην κλήση του και στην Εθνική για το Μουντιάλ), είναι σε πολύ καλή ηλικία και φόρμα, δεν χρειάζονται χρήματα για να μείνει ελεύθερος και, μοιραία, υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Η τελευταία ομάδα που θα περίμενε, όμως, να του χτυπήσει την πόρτα για συνεργασία, ήταν ο... Ατρόμητος! Γιατί όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, στο twitter, ο Σπανός ξαναπροσέγγισε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά ο διεθνής επιθετικός ήταν αρνητικός!

Ο Παράσχος ξαναζήτησε τον Αντώνη Πετρόπουλο, αλλά δεν αρέσει στον Σπανό και ετσι δεν πέρασε η μεταγραφή. Δεύτερη επιλογή του κόουτς ήταν ο Μάντζιος, αλλά αποδείχθηκε ατυχέστατη αφού είχε φύγει.. .πλακωμένος απο το Περιστέρι στη προηγούμενη θητεία του!

Κατά συνέπεια η αναζήτηση στράικερ συνεχίζεται στο Περιστέρι, μέσω προτάσεων που κάνουν μάνατζερ και με τον Παράσχο να βλέπει dvd υποψηφίων...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags