Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό δεν θα γίνει ούτε αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι "πράσινοι" δεν τα βρήκαν με τον Έλληνα άσο.

Οι λόγοι είναι λίγο - πολύ γνωστοί και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε μία ακόμα φορά σε αυτό το θέμα, που πληγώνει τους φίλους του συλλόγου που ήθελαν να δούνε ξανά τον "Κάρα" με τη φανέλα της ομάδας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Καραγκούνης θα σταματήσει την καριέρα του. Αυτό, τουλάχιστον, έχει δείξει μέχρι στιγμής: θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

**TO BINTEO ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ Ελληνίδας ηθοποιού που σοκάρει, στο έδειξε ο σκύλος!

Για αυτό και δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τον σκύλο να μαθαίνει ότι ο Καραγκούνης έχει στα χέρια προτάσεις τόσο από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία (αλλά και από την Κύπρο!), όπως είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, αλλά και από την μακρινή Κίνα!

Είναι αδύνατο να αποδεχτεί κάποια από αυτές; Ο σκύλος λέει πως όχι, ειδικά τώρα που δεν θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και δεν θα υπάρχουν κουραστικά ταξίδια από μακρινές χώρες. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα που αναφέραμε, για να αγωνιστούν. Να γνωρίσουν μία διαφορετική κουλτούρα και προσέγγιση του αθλήματος, αλλά και για να κάνουν ένα καλό συμβόλαιο.

Γιατί ο Καραγκούνης να μην είναι ένας από αυτούς;

**ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στο αποκάλυψε ο sportdog!