Αυτό, ωστόσο, που διαρρέει από τους κόλπους της "Κυρίας" είναι ότι τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν και οδήγησαν στη διακοπή της "πρώτης" οφείλονταν σε 2-3 άτομα και όχι στους οργανωμένους (ως σύνολο) οπαδούς της ομάδας της Αμμοχώστου.

Όπως πληροφορούμαστε, σε καμία περίπτωση το ότι έγινε δεν ήταν σχεδιασμένο να γίνει και ούτε προγραμματίστηκε από τους οργανωμένους οπαδούς των "κυανόλευκων".

Ούτε αυτός ήταν ο σκοπός του και ούτε μελετούσαν εδώ και μέρες πώς θα "χαλάσουν" την... πρώτη προπόνηση.

Αντίθετα, προέκυψε μετά από κάποια υβριστικά συνθήματα προς τη διοίκηση και λόγω της διαφωνίας για τη δημιουργίας της εταιρείας, όταν ορισμένοι φίλοι της Ανόρθωσης αντέδρασαν με αυτή τη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να... οδηγηθούν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση.

Σε καμία περίπτωση, ότι συνέβη ήταν λόγω της συμπεριφοράς όλων των οργανωμένων οπαδών, ωστόσο και αυτοί με τη σειρά τους θα πρέπει να απομονώσουν αυτά τα ταραχοποιά στοιχεία, αλλά και εάν διαφωνούν με το οτιδήποτε να μπουν σε... διάλογο με τη διοίκηση -κάτι που ζήτησε μέσω της ανακοίνωσής της- κι όχι να δημιουργούν με το παραμικρό αυτή την άσχημη εικόνα που προσβάλει το σύλλογο.

Πηγή: kerkida.net