Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος για Κασάμι: Άξιζε η αναμονή 41 ημερών
| 2014-07-18 13:32:00

Κ. Νικολακόπουλος για Κασάμι: Άξιζε η αναμονή 41 ημερών

Κ. Νικολακόπουλος για Κασάμι: Άξιζε η αναμονή 41 ημερών

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του την «πρώτη» της μίας (η άλλη ο Άλαν Πουλίδο) εκ των δύο μεταγραφών-σίριαλ του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι.
 

Από τις 30 του Μάη είχε προκύψει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το θέμα της μεταγραφής του Κασάμι. Μετά από δύο-τρεις ημέρες ο Ελβετός διεθνής μέσος είχε έρθει στην Ελλάδα, για να μιλήσει με τους ερυθρόλευκους, να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Μόνο που δεν υπέγραψε τότε ο Κασάμι. Κι ακολούθησε ένα σίριαλ αρκετών εβδομάδων, με τα έρχεται-δεν έρχεται, σίριαλ που είχε χάπι εντ μόλις στις 9 Ιουλίου, οπότε κι ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό. Μία αναμονή 41 ημερών, η οποία φαίνεται πως άξιζε!

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος άσος από το πρώτο του ημίχρονο στον Ολυμπιακό, χθες με την Ντινάμο Κιέβου, έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα παίκτη πραγματικά πολύτιμο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με την «γεμάτη» παρουσία του στη μεσαία γραμμή και με τη δυνατότητα που του δίνει το αριστερό πόδι του, την στιγμή μάλιστα που οι άλλοι κεντρικοί χαφ (Εντινγκά, Σάμαρης, Μανιάτης, Γιαταμπαρέ, Τσόρι, Σαβιόλα, Φουστέρ) είναι όλοι δεξιοπόδαροι.

Για να είμαι ειλικρινής χάρηκα χθες κύρια για ένα λόγο-είχα την αγωνία μου κατά πόσο ο Κασάμι θα μπορούσε να σταθεί ως οκτάρι, καθότι κύρια γι΄αυτή τη θέση τον θέλουν στην ομάδα. Έχοντάς τον δει τουλάχιστον τρεις φορές με τη Φούλαμ δεν αμφέβαλλα για την ποιότητά του, όμως είχα την αίσθηση ότι η θέση από την οποία μπορείς να του πάρεις το μάξιμουμ είναι του επιθετικού χαφ, πάνω κάτω στα τετραγωνικά που καλύπτει ο Τσόρι.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags