Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία θα συνεχίσει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ την καριέρα του, έκανε σήμερα (19/7) ο Λούκας.

 

Ακολούθως μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, για την επιθυμία του να παραμείνει εκεί και μετά το πέρας του δανεισμού του, αλλά και για το «δικέφαλο» του βορρά, τον «πιο σπουδαίο σύλλογο που πήγα ποτέ», όπως είπε.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

«Είμαι ο Λούκας και είμαι εδώ για να βοηθήσω τόσο τον προπονητή μου όσο και την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί εκπληρώνω ένα όνειρο ζωής, να αγωνιστώ στην Ντεπορτίβο. Ήθελα να έρθω στην πόλη μου. Είναι μεγάλη μέρα για εμένα, την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους ανθρώπους που με αγαπούν».

Για τους στόχους του, αλλά και εκείνους της Λα Κορούνια: «Έχω κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα μου, θέλω να δείξω στην Ισπανία το όνομα που έφτιαξα. Και για μένα είναι πολύ σπουδαίο που μου δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξω στην πόλη μου. Στόχο μας συλλογικός είναι η σωτηρία της ομάδας. Τίποτε άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς που ανεβάσατε φέτος την ομάδα".

 

Για το αν θέλει να συνεχίσει στην Ισπανική ομάδα μετά το τέλος του δανεισμού του: «Ελπίζω να συνεχίσω εδώ. Αν αυτό δεν συνεχιστεί, θα είμαι χαρούμενος καθώς θα έχω αγωνιστεί ήδη ένα χρόνο στην Ντεπορτίβο και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».

 

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν το ήθελε αυτό. Με αγαπούσαν. Με αντιμετώπισαν εξαιρετικά από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα. Είναι ο πιο σπουδαίος σύλλογος που πήγα ποτέ. Στέλνω τους χαιρετισμούς και τους εύχομαι καλή τύχη για τη φετινή σεζόν».