Facebook Pixel Να τι συμβαίνει με τον Σαβιόλα!
| 2014-07-22 19:02:00

Να τι συμβαίνει με τον Σαβιόλα!

Να τι συμβαίνει με τον Σαβιόλα!

Υπάρχει... φωτιά στο θέμα με τον Αργεντινό και την πιθανή αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό; Ποιος είναι ο «μούφα» μάνατζερ και ποιος ο κανονικός; Διαβάστε στον sportdog!

Μέγα θέμα δημιουργήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τις δηλώσεις του «μάνατζερ» του Χαβιέρ Σαβιόλα σε αγγλικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες ο Αργεντινός μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει για να φύγει ως ελεύθερος...

«Έχουμε συμφωνήσει για το συμβόλαιο του Χαβιέρ και πλέον είναι ελεύθερος και διαθέσιμος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Ανέκαθεν ήθελε να παίξει στην Αγγλία και αυτή η φιλοδοξία παραμένει. Εξετάζουμε διάφορες κρούσεις από εκεί», ανέφερε ο... υποτιθέμενος ατζέντης του Αργεντινού άσου.

Και αναφέρουμε την λέξη «υποτιθέμενος», καθώς ο Κριστιάν Οτέρο που φέρεται να έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, δεν αναγνωρίζεται από τον Ολυμπιακό! Στον Πειραιά «παραδέχονται» ως ατζέντη του Σαβιόλα τον Αλφρεντο Καμπρέρα Μπριζουέλα. Με αυτόν συζήτησαν και έκαναν πέρυσι τη μεταγραφή, με αυτόν κανόνισαν όλες τις λεπτομέρειες (και τα οικονομικά) και με αυτόν θα συζητήσουν όποια πρόταση (και εάν) έρθει.

Ωστόσο, όπως γράφει και η στήλη «sportdog penalty», ο Σαβιόλα όντως πέρυσι υπέγραψε μέχρι 30/6/15 στο Λιμάνι, με καθαρές ετήσιες αποδοχές περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίες φθάνουν μαζί με τους φόρους στα 3.7 εκατομμύρια...

Τα λεφτά δηλαδή είναι πολλά και για αυτό στον Ολυμπιακό έστειλαν το μήνυμα σε κάθε... ενδιαφερόμενο, ότι αν θέλουν τον Σαβιόλα, θα πρέπει να τον αγοράσουν. Ο τζάμπας... πέθανε και στο ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags