Facebook Pixel "Χάλασε" μεταγραφάρα του ΠΑΟ ο Σάντος!
| 2014-07-26 08:45:00

"Χάλασε" μεταγραφάρα του ΠΑΟ ο Σάντος!

"Χάλασε" μεταγραφάρα του ΠΑΟ ο Σάντος!

Τι χρεώνουν στον Πορτογάλο τεχνικό οι "πράσινοι" και γιατί τα έχουν "πάρει" με τις κινήσεις του; Η απάντηση στο κλικ...

H αλήθεια είναι πως ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας άνθρωπος που, τελικά, δεν έχει μόνο συμπάθειες στην Ελλάδα. Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν νερό στο όνομά του, κάθε άλλο.

Αλλά μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους κορυφαίων ομάδων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού) αλλά και στην Εθνική ομάδα, είναι λογική να υπάρχει και ένα ρεύμα που να μην έχει πολύ ψηλά τον Πορτογάλο. Γιατί οι επιλογές του στην Εθνική, πολλές φορές σχολιάστηκαν αρνητικά από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

** ΔΕΣ ΕΔΩ: Το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη!!!

Με τους "πράσινους" να μην μπορούν να χωνέψουν αυτό που έπαθαν στη μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Μάιντς, καθώς τα χρήματα που έβαλαν στα ταμεία τους μόλις που ξεπέρασαν τα δύο εκ. ευρώ! Θα πείτε πού κολλάει ο Σάντος σε αυτό; Μα στο Μουντιάλ ο νεαρός άσος δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής!

Την ώρα που κατά γενική ομολογία ο Καρνέζης από μία σεζόν που δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του και ο Καπίνο είχε αυτό λέμε "γεμάτη" χρονιά. Προσοχή, δεν λέμε ότι ο Καπίνο θα έκανε το σούπερ τουρνουά αν έπαιζε ή ότι με τις εμφανίσεις του η Εθνική μας θα είχε προχωρήσει περισσότερο στη διοργώναση. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, όμως, που πίστευαν ότι έπρεπε να πάρει χρόνο συμμετοχής, τουλάχιστον στο παιχνίδι που έγινε αλλαγή ο Καρνέζης.

Ο Σάντος, όμως, δεν τον αξιοποιήσε καθόλου με αποτέλεσμα, εκ των πραγμάτων, να χαλάσει μία πολύ καλή μεταγραφή (από την ανάποδη βέβαια!) για τον Παναθηναϊκό! Αν ο Καπίνο, δηλαδή, που δεν έγραψε λεπτό συμμετοχής στο Μουντιάλ, πουλήθηκε 2,2 εκ. ευρώ στη Μάιντς, αν είχε αγωνιστεί στα γήπεδα της Βραζιλίας ποια θα ήταν η τιμή του;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags