Facebook Pixel "Θέμα" με Νάνο πριν από τη Σταντάρ!
| 2014-07-26 13:30:00

"Θέμα" με Νάνο πριν από τη Σταντάρ!

"Θέμα" με Νάνο πριν από τη Σταντάρ!

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Γιάννη Αναστασίου - Βαρύς ο Ισπανός στο προπονητικό κέντρο!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός υπέγραφε συμβόλαιο με τον Ισπανό αμυντικό, οι περισσότεροι φίλοι του συλλόγου (αλλά και σχεδόν στο σύνολό τους οι Έλληνες οπαδοί) δεν γνώριζαν τον Νάνο. Μόνο οι μυημένοι στη Seguda Division ήξεραν τον παίκτη, κι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν ενθουσιάστηκε κανείς με την περίπτωσή του.

Μάλιστα, το μουδιασμένο ξεκίνημά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δημιούργησε εκ νέου ερωτηματικά για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος παίκτης θα μπορούσε να βοηθήσει το "τριφύλλι". Μετά από τις πρώτες αγωνιστικές, όμως, κι εφόσον ο Ισπανός δεν έχασε ποτέ τη θέση του στην 11άδα, βρήκε ρυθμό και από κάποιο σημείο και μετά ήταν σε όλα τα ματς του Παναθηναϊκού από τους καλύτερους παίκτες.

Καλός τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα, ο Νάνο αγαπήθηκε από τους φίλους του συλλόγου, που είδαν στο πρόσωπό του μία πολύ αξιόπιστη λύση και έναν αληθινό μαχητή για λογαριασμό της ομάδας.

Το ζήτημα είναι ότι και φέτος, όπως και πέρσι, ο Νάνο δεν έχει ξεκινήσει καλά την προετοιμασία και παρουσιάζεται αγωνιστικά... βαρύς! Αν λάβουμε υπόψη μας ότι και πέρσι χρειάστηκε ένα διάστημα για να φορμαριστεί, κάπου αυτό ως έναν βαθμό έχει λογική. Πολλοί παίκτες αποκτούν ρυθμό μέσα από τους αγώνες.

Το ζήτημα είναι ότι σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι, φέτος ο Παναθηναϊκός έχει επίσημα παιχνίδια νωρίς και μάλιστα σημαντικά: αυτά εναντίον της Σταντάρ Λιέγης, που μπορούν να στείλουν τον σύλλογο στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! Για την ώρα ο Νάνο δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση και για αυτό τον λόγο ο Αναστασίου μπαίνει σε σκέψεις όσον αφορά τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι με την Σταντάρ.

Η περίπτωση βέβαια να μείνει στον πάγκο για να παίξει ο Χουχούμης, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ίσως ο Αναστασίου του δώσει οδηγίες για να παίξει με ένα συγκεκριμένο στιλ, από τη στιγμή που δεν τον βλέπει σε 100% φόρμα. Ίσως σκεφτεί κάτι άλλο. Αυτή την ώρα, όμως, το "θέμα Νάνο" απασχολεί σοβαρά τον Έλληνα τεχνικό και ψάχνει να βρει την κατάλληλη λύση εντόψει Σταντάρ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags