Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
Απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (η τελευταία πριν από την αναχώρηση της ομάδας μας για το Πράβετς της Βουλγαρίας).
Στο «Δασυγένειο» βρέθηκε σήμερα το απόγευμα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος πριν από την προπόνηση μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια.
Οι Ηλίας Σταυρόπουλος (διάταση στους προσαγωγούς), Νίκος Κουσίδης (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Μίλτος Λιόνης (ενοχλήσεις στη γάμπα) ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.
Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Γκελή, ο 19χρονος τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του (θλάση στον τετρακέφαλο) και είναι έτοιμος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο