**ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ για Ολυμπιακό: Είναι Μήτρογλου ο Διαμαντάκος - Ξυπνήστε γίδια!

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να ταξιδέψει η ομάδα στην Αμερική, για να δώσει μερικά σημαντικά και δυνατά φιλικά αυτή την περίοδο.

Οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στην Ελλάδα γεμάτοι με εμπειρίες και χρήσιμα συμπεράσματα για τη νέα σεζόν. Ειδικά ο Μίτσελ άντλησε πολλά χρήσιμα στοιχεία σε αυτά τα φιλικά και ένα από αυτά στο έγραψε ο σκύλος νωρίτερα. Ποιο είναι; Μα, φυσικά, η παρουσία του Διαμαντάκου στις ΗΠΑ, που φαίνεται ότι πήρε οριστικά... μεταγραφή από τη λίστα των παικτών που ήταν προς παραχώρηση, σε εκείνους που μένουν και παλεύουν για μία θέση στην 11άδα.

Δεν είναι μόνο ο Διαμαντάκος, όμως, που άφησε ικανοποιημένο τον Μίτσελ. Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τους οποίους τρίβει τα χέρια του ο Ισπανός τεχνικός, μόνο ένας όμως τον έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αμπιντάλ!

Ο 35χρονος αμυντικός είναι σε άριστη φόρμα, έχει προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο και ο Μίτσελ τον είδε με μεγάλη χαρά να ανταποκρίνεται σε ό,τι του έχει ζητήσει. Μάλιστα, το έκανε απέναντι σε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως ήταν αυτές που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στην Αμερική.

** ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΙΑ της Μενεγάκη, με 300 χιλ. views!

Ο Γάλλος αμυντικός είναι σε άριστη φόρμα, ενώ η παρουσία του τόσο στο γήπεδο όσο και στις προπονήσεις είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Με τον Μίτσελ να του έχει, ήδη, μεγάλη αδυναμία και, φυσικά, να στηρίζει πολλά στην παρουσία του στην 11άδα τη νέα περίοδο.

Παίκτης - διαμάντι είναι ο Αμπιντάλ και ένας τεχνικός με τις παραστάσεις του Μίτσελ στο ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσε παρά να εκτιμήσει απεριόριστα τις ικανότητές του...