Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι πλέον η μεταγραφή του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει ήδη τα πράγματά του για να πετάξει το Σάββατο για Αθήνα.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ως μεταγραφή και όχι με δανεισμό, ενώ έχει υπάρξει συμφωνία και με την πλευρά του Ολλανδού άσου, ο οποίος «ψήθηκε» να έρθει να παίξει στην χώρα με στόχο να... εκτοξεύσει και πάλι την καριέρα του.

Πρόκειται σίγουρα για την πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς ο Ολυμπιακός κινήθηκε μεθοδικά, αθόρυβα και έκλεισε έναν ποδοσφαιριστή, το επίπεδο του οποίου είναι... αρκετά πάνω από το ελληνικό. Ο Αφελάι μόλις ενημερώθηκε από την Μπάρτσα πως δεν υπολογίζεται, εξέτασε τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και αυτή των Πειραιωτών ήταν η καλύτερη!

Το deal θεωρείται κλεισμένο, ο ποδοσφαιριστής το Σάββατο θα έρθει στην Ελλάδα για τις τελεικές συζητήσεις και αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κάνει... Βασιλιά στο Ρέντη, αφού θα λαμβάνει ετησίως 2 εκατομμύρια ευρώ!

Για τη μεταγραφή αυτή όμως, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Μίτσελ, ο οποίος όπως ακριβώς και στην περίπτωση Μπόγιαν που... δεν έκατσε την τελευταία στιγμή, χρησιμοποίησε τις επαφές του στην Ισπανία και κατάφερε να φέρει τον Ολυμπιακό σε επαφή με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο κόουτς όμως των Πειραιωτών, δεν είχε απλά τον ρόλο του διαμεσολαβητή αυτή την φορά, καθώς γνωρίζοντας τα προβλήματα τραυματισμών που είχε ο Αφελάι τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε μόνος του να ψάξει το θέμα και να... διασφαλίσει τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ λοιπόν, επικοινώνησε ο ίδιος με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, τον Λουίς Ενρίκε και ενημερώθηκε από... πρώτο χέρι, πως ο Ολλανδός άσος πλέον είναι απόλυτα έτοιμος και ότι μπορεί να προσφέρει ΑΜΕΣΑ!

Σούπερ σέξι:   Το καλύτερο κορμί στη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)