"Βροχή" έπεσαν τα μηνύματα στη σελίδα της Μπαρτσελόνα στο Facebook μόλις έγινε γνωστό ότι ο Ιμπραϊμ Αφελάι αποχωρεί από τους Μπλαουγκράνα για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Η αντίδραση των φίλων της "Μπάρτσα" στο άκουσμα της πώλησης του 28χρονου άσου ήταν άμεση αφού θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής πολύ αγαπητός στο -πάντα απαιτητικό- κοινό του "Καμπ Νου".

"Μεγάλος λάθος να φύγει" και "Λυπηρά νέα", έγραφαν αρκετοί φίλοι της Μπαρτσελόνα δηλώνοντας απογοητευμένοι με την αποχώρηση του Ολλανδού άσου.

Υπήρχαν, βέβαια, και κάποιοι οπαδοί της ομάδας που δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την απώλεια του ποδοσφαιριστή υπενθυμίζοντας το ...βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν του.

"Συγγνώμη, αλλά ο Αφελάι είχε πάρα πολλούς τραυματισμούς και δεν βοήθησε την ομάδα. Καλή τύχη", ήταν χαρακτηριστικά ένα μήνυμα ενός φίλου της "Μπάρτσα".

Πάντως, οι περισσότεροι μνημόνευαν την ασίστ που είχε δώσει ο διεθνής εξτρέμ στον Λιονέλ Μέσι στην εκτός έδρας νίκη (2-0) της Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2010-2011.

"Ευχαριστούμε γι΄ αυτήν την ενεργεία. Δεν θα σε ξεχάσουμε", έγραφαν.

Θυμηθείτε την ενέργεια του Αφελάι σε εκείνο το παιχνίδι στο παρακάτω βίντεο…

Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο- τα οπίσθια της Κατερίνας Λάσπας - ΔΕΣ "καυτή" φωτογραφία με ΣΤΡΙΝΓΚ εδώ!