Facebook Pixel Αυτό το ταλέντο δεν έκανε στον ΠΑΟΚ;
| 2014-08-12 14:00:00

Αυτό το ταλέντο δεν έκανε στον ΠΑΟΚ;

Αυτό το ταλέντο δεν έκανε στον ΠΑΟΚ;

Είναι να απορείς με τον τρόπο που λειτουργούν οι ελληνικές ομάδες. Δίνουν, λένε, στον Δικέφαλο τόπο στα νιάτα. Ε, τότε γιατί διώχνεις, ρε καρντάση, έναν πιτσιρικά με μέλλον;

Δημήτρης Πέλκας. Τον ξέρεις; Γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚ. Ταλέντο, 20 ετών. Ομάδα; Σετούμπαλ. Κουφό; Δανεικό τον έστειλαν. Το πιστεύεις; Βγάζει μάτια ο μικρός στα φιλικά της ομάδας του. Και λένε στην Πορτογαλία ότι αποτελεί την "ευχάριστη έκπληξη" του συλλόγου εκτιμώντας ότι ο Ντομίνγκες Πασιέντσα τον προορίζει για βασικό στο πρωτάθλημα.

Αυτός ο πιτσιρικάς, λοιπόν, που και πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Καλαμαριά κάνοντας καλές εμφανίσεις, προφανώς δεν έκανε στον Δικέφαλο. Και τον ξαπόστειλε παρόλο που -υποτίθεται ότι- φέτος η ομάδα θα στηριχθεί στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, στο "νέο αίμα" της δεύτερης ομάδας. Αλλά ο Πέλκας, που στα 18 του πήρε -για κάποιο λόγο- τη φανέλα του ΠΑΟΚ με το νούμερο "10", κρίθηκε ενδεχομένως ανεπαρκής σε μόλις 10 συμμετοχές(!) με την πρώτη ομάδα.

Μιλάμε για ποδοσφαιριστή 20 ετών έτσι; Το αντιλαμβάνεσαι; Και το φοβερό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε και οψιόν αγοράς στη Σετούμπαλ! Πόσο; 300 χιλιάρικα. Δηλαδή, έχει ανάγκη ο Σαββίδης αυτά τα χρήματα; Η απορία, λοιπόν, είναι πώς πετάς έτσι ένα ταλέντο από στα σπλάχνα σου. Όταν διατυμπανίζεις ότι θα πορευθείς από εδώ και στο εξής με τους πιτσιρικάδες σου.

Δεν υπάρχει εξήγηση φίλε καρντάση. Όσο και να ψάχνεις δεν θα βρεις απάντηση. Γιατί πολύ απλά οι ελληνικές ομάδες -και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ- δεν έχουν πλάνο, δεν έχουν σωστό τρόπο λειτουργίας. Και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν εάν δεν χαράξουν μια συγκεκριμένη πολιτική, μια φιλοσοφία που θα υποστηρίζεται από τη διοίκηση. Καλησπέρα σας... 

A-K-A-T-A-Λ-Λ-Η-Λ-Ο: Η Πάμελα Άντερσον κάνει άγριο σεξ στη μέση του δρόμου! Δες το βίντεο   ΕΔΩ 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags